Cum se relaxează angajaţii din birourile Clujului GALERIE FOTO

Cum se relaxează angajaţii din birourile Clujului GALERIE FOTO
Conducerea clădirii Amera Tower a amplasat un centru de recreere în imobilul de pe Calea Baciului, părăsit acum un an de către olandezii de la ING.

Proprietarii imobilelor de birouri din Cluj-Napoca fac totul ca să îşi păstreze clienţii sau ca să atragă alţii. Pe lângă terase şi restaurante au apărut săli de fitness, saună şi masaj, mese de tenis de masă sau zone de jocuri electronice.

Conducerea clădirii de birouri Amera Tower a anunţat ieri că a inaugurat un centru de fitness şi recreere pe o suprafaţă de 200 mp, exclusiv pentru clienţii din imobilul de pe Calea Baciului, printr-o investiţie de 35.000 de euro. Acesta este conceput în jurul a două săli principale: cea de fitness, dotată cu aparate de ultimă generaţe, şi cea de recreere. Centrul dispune de două saune, un salon de masaj, băi, duşuri şi vestiare. „Am conceput aceste săli ca un nou beneficiu pentru confortul şi sănătatea clienţilor noştri. Ştim foarte bine că un angajat care se simte bine în propria piele are un randament mai ridicat, o atitudine mai sănătoasă faţă de munca lui. Pentru un stil de viaţă sănătos e nevoie de un mâncare sănătoasă, mişcare, sport, relaxare şi distracţie. Încercăm să intervenim pe toate segmentele prin restaurant, lounge bar, terasă", a menţionat Ildiko Lax, şeful serviciului marketing.

Sala de fitness dispune de două benzi de alergare, două biciclete eliptice, două biciclete orizontale, o bicicletă verticală, aparatură pentru toate zonele musculare şi aparate de forţă. Aceasta are şi o zonă special delimitată pentru derularea unor programe de aerobic, steep, zumba, pilates, cu o capacitate de 8-10 persoane. Programele se vor derula pe un monitor LCD. Zona de recreere este de odihnă pentru pauzele de cafea, prânz, după-amiază, pauze active de 10-15 minute sau chiar după serviciu. Sala este dotată cu două mese de tenis de masă, o sală de biliard, darts, fotolii, canapele, monitoare LCD cu jocuri sportive de stimulare fizică şi mentală, precum Xbox 360 sau PlayStation.În această vară Amera a devenit prima clădire de birouri verde certificată din oraş. Companiile care au ocupat spaţii în clădire contabilizează acum 350 de angajaţi, potrivit datelor oferite de administratorul imobilului, iar din imobilul de 11 etaje au mai rămas de închiriat două niveluri, respectiv 1.500 mp. Grupul financiar olandez ING a preluat la 1 martie 2011 întregul spaţiu, iar trei săptămâni mai târziu anunţa închiderea centrului de servicii de la Cluj, lăsându-i pe proprietari cu imobilul gol şi s-a pregătit să preia alţi chiriaşi. Imobilul are o suprafaţă construită desfăşurată de 9.000 mp şi 5.800 mp suprafaţă utilă închiriabilă. Cel mai important chiriaş este compania de asigurări Groupama, care şi-a regrupat activitatea la Cluj.

Imobilul Silver Business Center a lansat conceptul Inspire, care constă în derularea unor programe de dezvoltare personală. Cu scopul unei astfel de funcţiuni a fost amenajat un centru de conferinţe. Imobilul de 4.200 mp este amplasat pe Calea Dorobanţilor, o arteră unde funcţionează deja mai multe centre de afaceri de mari dimensiuni: Power Center, Cluj City Center sau Olimpia. Cu toate că viitorul complex de afaceri anunţat de fondul de investiţii NEPI şi de omul de afaceri Ovidiu Şandor va fi amplasat într-o zonă centrală, pe Bd. 21 Decembrie, dezvoltatorii prevăd în proiect spaţii destinate serviciilor care să îi deservească pe ocupanţii birourilor. Acestea sunt pentru comerţ şi servicii: bănci, cafenele, terase, un restaurant de tip cantină şi a unui magazin alimentar de proximitate pe 600 mp, a menţionat arhitectul Vlad Gaivoronschi. Complexul de birouri şi servicii de pe terenul fostei fabrici Tricotaje Someşul va avea 52.000 mp.

 

Etichete
Comenteaza