News alert GAMEOVER la Gameloft Cluj? Sediul se închide, sute de oameni vor își vor pierde jobul. Angajat: „Nu plecăm de bunăvoie / Pentru mulți o să fie foarte greu”

GAMEOVER la Gameloft Cluj? Sediul se închide, sute de oameni vor își vor pierde jobul. Angajat: „Nu plecăm de bunăvoie / Pentru mulți o să fie foarte greu”
| Foto: officelovin.com / Fotografie ilustrativă

IT-ul clujean se confruntă cu un nou val de concedieri. De data aceasta, ar fi vorba despre câteva sute de oameni care ar urma să iși piardă actualul loc de muncă după ce Gameloft a luat decizia să închidă sediul de la Cluj-Napoca.

Un angajat din Cluj compania de IT Gameloft a transmis că studioul din oraș se va închide, iar câteva sute de angajați vor rămâne pe drumuri.

Redăm integral mesajul primit pe adresa redacției de la angajatul Gameloft Cluj.

„Buna ziua, 

În calitate de angajat la firma Gameloft Cluj, am vrut doar să vă dau de știre că pe data 13 Mai 2024, în urma unul meeting intern cu toți angajații de la studioul din Cluj-Napoca, am fost anunțați că studioul se va închide definitiv, la decizia sediului central și Vivendi. 

Pe data de 10 Iunie vom primi preavizele, iar pe data de 10 Iulie va fi ultima zi de lucru pentru 200+ angajați.

Puteți contacta și Gameloft Cluj pentru a confirma informațiile. 

Vă scriu acest articol deoarece pentru mulți o să fie foarte greu să ne gasim joburi, din moment ce acum 1 an s-au facut angajari masive și mulți nici măcar 1 an nu au în firmă. Merităm ca celelalte companii să știe că nu plecăm de bună voie, ci studioul se închide. 

Mulțumesc mult, 

Un angajat Gameloft”

Echipa Ziua de Cluj a încercat să ia legătura cu compania Gameloft pentru o poziție oficială, însă până la ora publicării acestui articol nu am primit un răspuns.

Gameloft SE este o companie franceză producătoare de jocuri, înființată în anul 1999. Compania are studiouri de producție în SUA, Canada, Franța, Mexic, România, China, Japonia, Italia și Bulgaria. Gameloft este prezentă pe piața din România din 1999. Centrul din Cluj a fost inaugurat în august 2010. [Wikipedia]

Comenteaza