Hanul din Tureni, scos la vânzare cu 1,5 milioane de euro

Hanul din Tureni, scos la vânzare cu 1,5 milioane de euro

Pensiunea Paprika, din comuna clujeană Tureni, a fost pusă la vânzare de către proprietari prin intermeniul agenției Napoca Imobiliare.

Proprietatea se află la 20 km de Cluj-Napoca și la 10 km de Turda și are în componența 28 de camere spațioase și confortabile, în regim single sau duble și un apartament gândite să satisfacă nevoiele și confortul fiecărui turist. Fiecare cameră dispune de Wi-Fi, birou de lucru, baie proprie, TV cablu și uscător de păr.

La parter sunt recepția, restaurantul de 100 persoane, sală de conferințe, bucătăria, hol, spații de depozitare, două băi. Cortul de nuntă este amplasat în spatele restaurantului, cu intrare și din restaurant și are o capacitate de 300 de persoane.

Grădina proprietății este foarte frumos amenajată, cu loc de barbeque, multă verdeață” se specifică în oferta de prezentare. Pe teren mai există un corp de clădire de 125 mp format din cinci camere și cinci băi.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza