Job-ul căutat și la Cluj cu salariu de până la 3.700 de euro. Se poate lucra și de acasă

Job-ul căutat și la Cluj cu salariu de până la 3.700 de euro. Se poate lucra și de acasă
| Foto: Tapanakornkaow@gmail.com - Depositphotos.com

IT-iștii sunt numiți „spuma” Clujului cu un motiv. Salariile celor care dezvoltă sistemul de operare Android pot ajunge până la 3.700 de euro pe lună.

Un angajat pe poziţia de android developer are un salariu care variază, în medie, între 2.000 şi 3.700 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

IT-iștii în Android, foarte căutați la Cluj

În prezent, 948  de posturi vacante pentru poziţia de android developer sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în regim de muncă remote, Bucureşti, Braşov, Sibiu şi Cluj-Napoca.

„Rolul de android developer este unul dintre cel mai bine plătite tipuri de job pe BestJobs la momentul actual, cu o ofertă de peste 900 de anunţuri de angajare pentru astfel de specialişti. Sunt necesare abilităţile de programare Java şi diverse API-uri, lucrul cu date de la distanţă prin REST şi JSON, înţelegerea întregului ciclu de viaţă al dezvoltării mobile şi experienţă în testarea şi construirea automată. Printre cele mai frecvente beneficii oferite pentru un astfel de job se numără posibilitatea de a lucra remote şi un program de lucru flexibil.  Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti în regim de muncă remote, din Bucureşti, Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca, iar oferta salarială medie pentru această poziţie este de 2000 - 3700 euro net pe lună“, spune Andrei Frunză, CEO al BestJobs România, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: posibilitatea de a lucra remote, program flexibil, cursuri şi acces la platforme de dezvoltare, bonus de performanţă şi team building-uri.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza