O comună intră puternic pe piața de turism cu un aquapark de 27 de milioane de euro

O comună intră puternic pe piața de turism cu un aquapark de 27 de milioane de euro
| Foto: msnews

O comună din România se pregătește să devină un punct turistic important pe harta țării noastre cu un aquapark modern.

Valoarea totală a investiției se ridică la 27 de milioane de euro și este realizată în comuna Odoreu din județul Satu Mare, aflată la aproximativ 170 km de Cluj-Napoca. Administrația Locală din Odoreu a demarat construcția și se așteaptă ca viitorul aquapark să atragă un număr semnificativ de turiști și să stimuleze dezvoltarea locală.

Noul complex se va avea o suprafață construită totală de peste 9.000 de mp și o capacitate de primire de 800 de persoane pe zi în timpul verii și 300 de persoane pe zi în timpul iernii, conform msnews.ro.

Aquaparkul va oferi facilități extinse, inclusiv grupuri sanitare, zone de relaxare cu sezlonguri și scaune, vestiare pentru vizitatori cu 400 de dulapuri duble, 19 cabine de schimb, grupuri sanitare separate cu dușuri și un restaurant cu o capacitate totală de 171 de locuri în interior și 64 de locuri în exterior.

Printre dotările aquaparkului se numără 4 tobogane exterioare, 2 bazine pentru adulți cu zone de relaxare, un bazin pentru copii, 3 jacuzzi, iar zona de relaxare va fi echipată cu cel puțin 460 de sezlonguri, 20 de baldachine, umbrele și zone umbrite de vegetație.

Durata estimată pentru finalizarea investiției este de 36 de luni.

 

 

Comenteaza