OKTOBERFEST DE CLUJ | Ce poți face joi, 3 octombrie, la Herbstfest, Festivalul de Toamnă al Economiei Germane

OKTOBERFEST DE CLUJ | Ce poți face joi, 3 octombrie, la Herbstfest, Festivalul de Toamnă al Economiei Germane

Joi, 3 octombrie, este ziua workshopurilor și atelierelor la Herbstfest 2024, în care poți afla lucruri interesante despre lumea investițiilor financiare, despre importanța atitudinii în menținerea sănătății și despre cum poți să îți descoperi potențialul personal și al echipei tale.

HerbstFest - Festivalul de Toamnă al Economiei Germane aduce 4 zile pline de activități și evenimente în Cluj-Napoca, între 3 și 6 octombrie. Evenimentul este organizat de DWNT - Clubul Oamenilor de Afaceri de Limba Germană din Transilvania de Nord și celebrează legătura între cultura germană și economie în Cluj-Napoca, pe partea germanofilă. Herbstfest este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

Piața Unirii din Cluj-Napoca va fi epicentrul distracției bavareze timp de 3 zile, de vineri până duminică, însă evenimentele încep încă de joi, 3 octombrie, când se celebrează Ziua Națională a Germaniei.

Așadar, joi, 3 octombrie, este ziua workshopurilor și atelierelor, dedicate firmelor, dar și profesioniștilor dornici să-și lărgească orizonturile. Se pot afla lucruri interesante despre lumea investițiilor financiare, despre importanța atitudinii în menținerea sănătății și despre cum pot să își descopere potențialul personal și al echipei lor.

Program workshop-uri și ateliere Herbstfest 2024, joi, 3 octombrie:

10:00 - 11:00 - Investment Café – Smart Strategies for Your Financial Future by BCR - eveniment susținut în limba engleză (Str. Episcop Ioan Bob, nr. 12, Cluj-Napoca).

11:20 - 13:20 - Café de Investiții – Strategii inteligente pentru viitorul tău financiar by BCR - eveniment susținut în limba română (Str. Episcop Ioan Bob, nr. 12, Cluj-Napoca) - Sunt invitați să participe toți cei care doresc să afle cum să-și gestionezi bugetul, să economisească bani, să investească în acțiuni și obligațiuni, să construiască un portofoliu personalizat, să identifice tendințele economice și să se pregătească pentru investiții inteligente, totul într-un mediu destinat antreprenorilor și celor care doresc să-și investească economiile în mod înțelept. Speaker: Horia Braun, CEO Erste Asset Management.

13:30 - 16:30 - Colourful teambuilding by Siegel (Str. Episcop Ioan Bob, nr. 12, Cluj-Napoca) - Participanții vor avea ocazia să își descopere potențialul personal și al echipei lor printr-un teambuilding imersiv care le va oferi o înțelegere mai profundă a motivațiilor personale, a zonelor de conflict și a comunicării eficiente în orice situație. Aceștia vor câștiga insight-uri valoroase în personalitatea și comportamentul propriu, vor descoperi punctele forte și slabe ale echipei, și vor învăța strategii pentru îmbunătățirea comunicării și a leadershipului. Evenimentul este gratuit și va avea loc în limba engleză, iar înscrierile se fac AICI.

Festivalul de Toamnă al Economiei Germane - HERBSTFEST a ajuns, în 2024, la cea de-a 7-a ediție, care celebrează legătura dintre cultura germană și economie, în Cluj-Napoca. 

Clubul de Afaceri al Transilvaniei de Nord de limbă germană, înființat în 2011 și cu sediul la Cluj-Napoca, este un forum pentru companii din Germania, Austria, Elveția și România, în care oamenii de afaceri de limbă germană fac schimb de idei la întâlniri, evenimente și seminarii sau când organizarea de activităţi de agrement în comun poate. Pe lângă economie, alte domenii precum cultura, diplomația și educația sunt, de asemenea, de interes pentru DWNT.

Comenteaza