Foto Subway a donat sute de sendvișuri persoanelor nevoiașe din Cluj

Subway a donat sute de sendvișuri persoanelor nevoiașe din Cluj
Subway a donat sute de sendvișuri persoanelor nevoiașe din Cluj
Subway a donat sute de sendvișuri persoanelor nevoiașe din Cluj
Subway a donat sute de sendvișuri persoanelor nevoiașe din Cluj

Lanțul internațional de restaurante Subway s-a alăturat de sărbători campaniei caritabile inițiate de Asociația O Masă Caldă (OMC) și a donat 1.000 de sendvișuri pentru persoanele nevoiașe din București și Cluj.

250 de copii au primit zilnic, între 17 și 21 decembrie, un sendviș proaspăt. Acțiuna de caritate face parte din proiectul World Sandwich Day (WSD) care are succes la nivel global și național. Este al doilea an consecutiv când Subway sprijină acțiunile asociației ca parte a proiectului WSD, pornit în 2016, din Statele Unite.

“Ne pasă de oameni, așa că i-am ajutat pe cei de la OMC să ofere alimente proaspete persoanelor mai puțin privilegiate. Subway  va sprijini întotdeauna cauzele sociale și va continua să facă bine”, spune Andrei Trifan, Business Development Agent al Subway pentru zonele din afara București-Ilfov.

WSD s-a desfășurat în toate restaurantele din România în 3 noiembrie, Dorian Popa și Alina Eremia fiind susținătorii campaniei.  Cei doi au luptat pentru titlul de “VIP Sandwich Artist”, încurajați de fani, în restaurante din București și Brașov. Programul social se bazează pe voluntariat, donații și un management inteligent.

"Putem schimba lumea împreună. Și este o mare bucurie să vezi fericirea pe chipul oamenilor. Hrănim oamenii nevoiași și continuăm să facem acest lucru cu ajutorul susținătorilor și voluntarilor noștri ", a declarat Cosmina Paul, președintele OMC.

Subway a intrat pe piața din România în 2011, deschizând primul restaurant în aprilie 2012 și a ajuns  în prezent la 40 de restaurante. Acesta este o afacere implementată de Frederick DeLuca în urmă cu 53 de ani. 

Comenteaza