Video UMB, mobilizare la înălțime pe A3 lângă Cluj. Viaductul de peste 700 de metri de la Nădășelu prinde tot mai mult contur

UMB, mobilizare la înălțime pe A3 lângă Cluj. Viaductul de peste 700 de metri de la Nădășelu prinde tot mai mult contur
| Foto: captura video

Oamenii lui Dorinel Umbrărescu avansează pe lotul A3 de lângă Cluj, unde pe viaductul de la Nădășelu s-a ajuns la faza de montare a grinzilor. 

Se lucrează în forţă la viaductul de la Nădăşelu pe Autostrada Transilvania, tronsonul de 30 de kilometri dintre Nădăşelu şi Zimbor, unde lucrările au trecut de 50% stadiu fizic de execuție. 

Într-o filmare realizată la începutul aceastei săptămâni sunt surprinse momente de pe șantierul constructorului UMB, la fixarea grinzilor longitudinale deasupra piloților forați la viaductul cu o lungime de 740 de metri de la Nădășelu. 

Iată imagini recente publicate pe YouTube de Cristian Man:

Oamenii lui Umbrărescu muncesc de zor și pe următorul lot, cel dintre Zimbor și Poarta Sălajului, care are o lungime de 12 km, unde termenul contractual este august 2024.

Valoarea contractelor pentru loturile dintre Nădăşelu și Poarta Sălajului este de 2,4 miliarde lei (fără TVA), din care aproape 1,3 miliarde lei prin PNRR, contribuţia Guvernului de la buget fiind de 1,1 miliarde lei.

 

loading...
Comenteaza