Un nou jucător pe piața IT din Cluj-Napoca. Compania cu afaceri de aproape 30 mil. euro caută să angajeze 100 de oameni în România

Un nou jucător pe piața IT din Cluj-Napoca. Compania cu afaceri de aproape 30 mil. euro caută să angajeze 100 de oameni în România
| Foto: puhhha - Depositphotos.com/Fotografie ilustrativă

Compania de tehnologie rinf.tech a deschis al treilea birou, în Romania. Noul sediu este situat în Cluj Business Campus din Cluj-Napoca. Compania este în plină expansiune, cu 100 de poziţii deschise pe piaţa IT.
 

Noul spaţiu de lucru rinf.tech poate găzdui până la 100 de ingineri software. „Comunitatea de Rinfers” locală a crescut constant în ultimii ani, numărând deja peste 60 de angajaţi numai în Cluj. Rinf.tech are ca obiectiv angajarea de specialişti pentru 100 de poziţii noi, atât pentru lucrul de acasă, cât şi de la sedii, care urmează să fie recrutaţi în România, până la sfârşitul acestui an. rinf.tech mai are birouri în România în Bucureşti şi Timişoara.

Biroul nou deschis din Cluj face parte din planul de extindere al rinf.tech. Compania este deja prezentă atât în România, cât şi pe pieţele europene şi americane, cu birouri şi centre de livrare în Berlin, Kiev, Istanbul, Sofia, Guadalajara şi Detroit.

„Noul nostru spaţiu de lucru din Cluj reprezintă una dintre principalele valori ale rinf.tech: #grow. Fiecare birou din România este creat ca «locul nostru de creştere» şi are elemente comune concepute pentru a se potrivi nevoilor actuale ale inginerilor software , indiferent de locaţia aleasă. Acest birou este o declaraţie a unităţii identităţii noastre de brand, planificat şi realizat cu meticulozitate. Oriunde v-aţi afla - Cluj, Timişoara sau Bucureşti – veţi găsi un «Rinfers hub» care exprimă familiaritate şi, în acelaşi timp, energie. Un loc care satisface nevoile colegilor noştri, reflectă aspiraţiile companiei şi alimentează ambiţia echipelor noastre”, a declarat Manuela Şerban, Chief People Officer al rinf.tech .

,,În anii petrecuţi în Londra şi Paris, am sesizat cât de cunoscut este Cluj-Napoca în cercurile tehnologice de acolo, depăşind în notorietate oraşe precum Bucureşti sau Budapesta, datorită modului transilvănean de a face lucrurile corect şi constant, peste aşteptările tuturor. Mi se pare că acest lucru este crucial pentru produsele tehnologice de pretutindeni. Motto-ul nostru prinde viaţă prin încrucişarea acestor elemente. Acest nou birou este o declaraţie a acestei convingeri, mai ales acum, la începuturile dezvoltării inteligenţei artificiale generative” , a adăugat Victor Dornescu, co-fondatorul rinf.tech şi Chief Inovation Officer. 

Afaceri de 30 mil. euro pentru noua companie de IT care a deschis birou la Cluj

Potrivit companiei, noul spaţiu de lucru din Cluj-Napoca va fi folosit nu doar pentru elaborarea de soluţii tehnice de către echipele rinf.tech, ci şi pentru dezvoltarea relaţiilor cu clienţii şi pentru evenimente ale comunităţii tehnologice.

Compania a raportat în 2022 afaceri de 29,323,005.23 mil. euro (echivalentul a 145.198.725 mil. lei), în creştere cu peste 30% faţă de anul precedent, porivit datelor de pe site-ul Ministerului Finanțelor. 
 
Firmarinf.tech oferă servicii de consultanţă tehnologică şi soluţii de inginerie personalizate pentru software în domeniile auto, aplicaţiilor şi produselor de afaceri şi R&D Embedded.

Fondată în 2006, rinf.tech este o organizaţie de peste 600 de angajaţi cu sediul central în Bucureşti (România) şi birouri şi centre de livrare răspândite pe două continente – Europa şi America de Nord.

Comenteaza