EXCLUSIV ! Dotările secrete ale Loganului organului

EXCLUSIV ! Dotările secrete ale Loganului organului
Desigur că aţi aflat până acum că Poliţia Română şi-a dotat posturile de poliţie rurală cu superLogan-uri de 60.000 de euro, ceea ce a stârnit o nouă furtună cu fulgere ascuţite între Victoria şi Cotroceni.

 Prin urmare, 11.700 de euro pentru maşină şi încă vreo 45.000 pentru dotări, aşa, ex burtibus, cum se spune. O păsărică gureşă, dar bine intenţionată, de prin Servicii, ne-a vizitat la redacţie şi ne-a şoptit o parte din dotările maşinilor.

 

- în loc de girofare, maşina se va tuna cu leduri mov ediţia „bling-bling”, cu factor „wow”, pe post de aspirator de gagici. în patrulare, organul va fi astfel capabil să identifice, cu maximă acurateţe, duduiţele de pe marginea drumului care prezintă potenţial infracţional.

 

De altfel, îi sfătuim şi pe diriguitorii secţiilor de poliţie de la oraşe să recurgă la această minune a tehnicii, mai ales pentru patrulele din zonele şoselelor de centură. Exclus la Cluj, aşteptăm centurile. Cel mult se vor folosi dotările pentru patrule în zona Calea Turzii, nodul N spre Floreşti etc.

 

- CD-uri cu LP-ul de mare succes „Pumnii mei minte nu are”, interpretat de Florin Maimuţă. întrucât stocul a fost epuizat, IGPR a fost nevoit să recurgă la rezerva strategică, drept urmare preţul sporit al materialelor. Piesa va rula non-stop în timpul misiunilor de patrulare, în scopul prelucrării procedurilor standard de urmat în cazuri specifice, pentru o cât mai bună pregătire teoretică şi practică a organului.

 

- Tapiţeria scaunelor va fi realizată din piele de aligator de Nil, recoltată şi prelucrată în laboratoarele Louis Vuitton. Acest mic detaliu nu trebuie omis, întrucât, în aceste vremuri de înteţire a luptei împotriva corupţiei, nu se ştie ce grangur mai trebuie să primească mandat de aducere la Secţie şi e normal să se simtă ca acasă în Loganul Poliţiei Române.

 

- Fiecare membru al patrulei va primi câte o sabie „laser, frate!”, made in China, pentru misiuni în care este iminentă întâlnirea cu infractori minori. Nu este nevoie de training suplimentar, este de presupus că organele stăpânesc îndeajuns de bine tehnicile de comunicare la nivelul „gâgă”.

 

- IGPR va mobiliza fonduri pentru editarea unor broşuri ilustrate din seria „Cele mai bune adevăruri cu şi despre Chuck Norris”, înlocuindu-se numele eroului-ranger cu numele organului în cauză. La o lună după prelucrarea materialului instrucţional, se va constata creşterea semnificativă a încrederii de sine a organului, iar un organ fericit şi mulţumit cu meseria sa va munci, nu-i aşa?, mai cu spor.

 

- Fotocelule performante pentru patrulele de noapte. Astfel, organele pornite în misiuni nocturne nu vor mai risca să fie prinşi dormind în post nici de către şefi, nici chiar de către infractori, întrucât dispozitivele montate vor sesiza fiecare fantă de lumină şi vor acţiona asupra organului, trăgându-i discret o palmă, să se trezească.

 

- în torpedoul dotat cu sistem de refrigerare până sub zero grade, se va monta un dispozitiv special care va funcţiona pe post de inteligenţă artificială. Acesta va consta dintr-un kilogram de creier de sticlete (lat. Carduelis carduelis), care va prelua comanda echipajului în caz de situaţii-limită. Deoarece, după cum era de aşteptat, creierele de sticlete are dimensiuni extrem de reduse, a fost nevoie de sacrificarea unor întregi stoluri pentru dotarea întregii flote a Poliţiei, de unde preţul de cost ridicat al materialelor.

 

- Câte o cutie de vopsea de păr, culoare blondă, pentru fiecare organ. Desigur, se va folosi doar preventiv, că doar mai sunt cetăţeni care nu sunt puşi la punct cu bancurile despre poliţişti. La nevoie, Loganul se va putea decora şi cu fire de praz.

Toate pe leasing, desigur.

Comenteaza