Foto 30 de copii din Florești, în vizită la primărie! Bogdan Pivariu: „Ei sunt viitorul nostru”

Edilul comunei Florești susține că astfel de întâlniri întăresc convingerea că toți copiii merită acces la învățământ de calitate.

„Treizeci de copii minunați din clasa a patra de la Liceul Nicolae Bălcescu ne-au vizitat astăzi la Primăria Florești, într-o zi de ”școală altfel”, din dorința de a înțelege cum funcționează și ce înseamnă administrația locală, cum arată un adăpost de protecție civilă și cât de bine știu ce au de făcut în situații de urgență.

Sunt impresionat de maturitatea și seriozitatea cu care micuții de 10, 11 ani au dezbătut problemele comunității, ce propuneri au avut pentru îmbunătățirea vieții altor copii, cum visează să își continue educația, cum ar proteja mediul înconjurător și grija față de animalele de companie.

Tot respectul pentru munca tuturor cadrelor didactice dedicate pregătirii generației de mâine. Astfel de întâlniri ne întăresc convingerea că toți copiii merită acces la învățământ de calitate, și cu atât mai mult, în Florești vom continua dezvoltarea și îmbunătățirea permanentă a educației copiilor noștri. Ei sunt viitorul nostru”, a transmis primarul Bogdan Pivariu.

Comenteaza