ADMITERE liceu 2024. Ce licee au ales elevii de 10 ai Clujului

ADMITERE liceu 2024. Ce licee au ales elevii de 10 ai Clujului

Peste 3.600 de absolvenţi ai claselor a VIII-a au fost admiși în învăţământul liceal de stat, în județul Cluj, după prima etapă de repartizare computerizată.

Anul acesta, 7 absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media 10 la exemenul de Evaluare Națională. Iată în ce licee au ales să învețe în următorii patru ani:

Patru dintre elevii cu note maxime au ales Colegiul Naţional "Emil Racoviţă", și câte unul - Liceul Teoretic "Lucian Blaga", Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu", Liceul Teoretic "Avram Iancu" - toate din Cluj-Napoca.

Elevii care au obținut media 10 la Evaluarea Națională 2024 provin, după cum urmează: 2 de la Liceul Teoretic "Avram Iancu" și câte unul de la Liceul Teoretic "Lucian Blaga", Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu", Liceul Teoretic "Elf", Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu" șiȘcoala Gimnazială "Ioan Bob" Cluj-Napoca. 

La nivelul județului Cluj, 3.670 de absolvenţi ai claselor a VIII-a au fost admiși în învăţământul liceal de stat, în anul școlar 2024–2025, ca urmare a primei etape de repartizare computerizată, desfășurată miercuri, 24 iulie.

Pe filiere educaționale, 2.387 candidați au fost repartizați la filiera teoretică, iar 1.283 candidați la filiera tehnologică. 

Comenteaza