Noul an şcolar la Cluj! LISTA tuturor şcolilor şi grădiniţelor şi modul în care se vor ţine cursurile

Noul an şcolar la Cluj! LISTA tuturor şcolilor şi grădiniţelor şi modul în care se vor ţine cursurile

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a aprobat scenariile privind începerea anului școlar 2020-2021, pentru fiecare unitate de învățământ din județ. Doar 8 şcoli vor face cursurile în totalitate online.
 

Din totalul de 423 unități de învățământ din județ:

  • Scenariul 1 – 317 unități de învățământ
    Participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.
  • Scenariul 2 – 98 unități de învățământ
    Participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție. Revenirea parțială (prin rotație de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.
  • Scenariul 3 – 8 unități de învățământ
    Participarea tuturor preșcolarilor și elevilor la activități/lecții online. Cele opt școli sunt Colegiul Tehnic ”Victor Ungureanu” din Câmpia Turzii, care se află în reparații, Şcoala Gimnazială din Aghireșu Fabrici, grădinița cu program normal din Leghia, comuna Aghireșu, grădinița din Ticu-Colonie din aceeași comună, școala gimnazială din Aghireșu, școlile primare din Băgara și Macău din aceeași comună, și liceul teoretic privat ”Horea, Cloșca și Crișan” din Cluj-Napoca. 

AICI PUTEŢI CONSULTA LISTA ŞCOLILOR ŞI GRĂDINIŢELOR DIN JUDEŢ ŞI MODUL ÎN CARE SE VOR DESFĂŞURA CURSURILE PENTRU FIECARE ÎN ANUL ŞCOLAR 2020-2021! 

 

 
 
Comenteaza