Cociş şi Florescu îi sprijină pe tinerii nevoiaşi, la gala "Tineri pentru tineri"

Cociş şi Florescu îi sprijină pe tinerii nevoiaşi, la gala
Internaţionalii români Răzvan Cociş şi George Florescu s-au alăturat ediţiei din acest an a Galei "Tineri pentru tineri", care se va desfăşoara astăzi de la ora 19.


">

Evenimentul este unul prin intermediul căruia mai mulţi tineri clujeni, cu posibilităţi financiare foarte bună, sprijină familii nevoiaşe, copii abandonaţi, tineri care suferă de cancer si tineri cu insuficienţă renală cronică, dependenţi de dializă.

Gala din acest an va avea loc astăzi de la ora 19, la Vila Tuşa. "Peste 150 de tineri cu posibilităţi financiare excelente se vor întâlni la un hotel din Cluj-Napoca pentru a oferi, de Crăciun, spijin pentru cei din jurul lor, cu care soarta nu a fost la fel de generoasă - fie nu deţin resurse materiale suficiente pentru un trai decent, fie sunt afectaţi de boli cronice extrem de extenuante, atât fizic, cât şi financiar. Iniţiativa doreşte să evidenţieze spiritul de solidaritate al celor care au avut şansa să se nască în familii cu posibilităţi financiare deosebite, sau care conduc afaceri de succes, precum şi faptul că le pasă de suferinţa semenilor vitregiţi de soartă", au precizat reprezentanţii organizatorilor.

Între tinerii invitaţi se numără şi Răzvan Cociş şi George Florescu, componenţi ai echipei naţionale de fotbal a României, care şi-au început cariera la Universitatea Cluj.

 

Etichete
Comenteaza