Cine va amenaja locurile de joacă din Cluj

Cine va amenaja locurile de joacă din Cluj
Trei societăţi au bătut palma cu administraţia locală pentru a furnizare pavele de cauciuc şi compozit pentru a dota locurile de joacă din oraş.

Este vorba despre firmele Eco Mat Distribuţie, Doralex şi King Industrial Enterprises, care au mai parafat un acord-cadru pe doi ani, suma totală pe care o vor împărţi fiind de aproape 4 milioane de euro.

Licitaţia lansată anul acesta de primăria pentru a cumpăra materiale pentru amenajarea locurilor de joacă din oraş, are deja titulari de contract. Loturile de pavele licitate de administraţia locală s-au împărţit între societăţile Eco Mat Distribuţie, Doralex şi King Industrial Enterprises.

Doralex şi-a adjudecat lotul care vizează pachet pătrat granule de cauciuc, valoarea contractului pe doi ani fiind de 434.000 de lei.

Ecomat Distribuţie şi-a adjudecat două loturi - covor granule de cauciuc turnat la valoarea de 1.575.000 de lei şi covor granule de cauciuc, la valoarea 5.970.000 de lei. Preţurile sunt tot pentru un acord cadru pe următorii doi ani.

Cele mai multe loturi au fost atribuite societăţii King Industrial Enterprises: pachet romb din compozit (3.252.500 de lei), pachet dublu T din compozit (3.873.000 de lei), grătare din compozit (857.000 de lei) şi grătare din compozit pentru alveolele arborilor (218.000 de lei).

Municipalitatea a plătit în perioada 2008-2009 societăţilor King Industrial Enterprises, Eco Mat, Dupex, Paniman şi Todimal peste 5.000.000 de lei pentru pavele şi borduri din granule de cauciuc şi din compozit. În preţ a intrat şi montajul acestora în oraş, sub aparatele de joacă din părculeţele de cartier, dar şi la grădiniţe.

King Industrial Enterprises are sediul în Bucureşti şi este controlată de cetăţenii turci Tamer Atalay şi Mustafa Bekar. Eco Mat Distribuţie SRL este înregistrată în Cluj-Napoca şi îi are ca acţionari pe Ovidiu Gheorghe Toader (90%) şi Ionuţ Ovidiu Toader (10%), firma fiind administrată de Ovidiu Gheorghe Toader.

Conform datelor de la Registrul Comerţului, administratorul Doralex Com SRL este Ioan Beniamim Timari. Societatea are în portofoliu proiecte în Cluj-Napoca dar şi lucrări la Autostrada Transilvania.

 

 

Comenteaza