EDUCAŢIE. 20.000 de "boboci" la UBB

EDUCAŢIE. 20.000 de
Peste 20.000 de locuri sunt scoase la concurs, de luni, în viitorul an universitar la Universitatea “Babeş-Bolyai” din Cluj, la cele 21 de facultăţi ale universităţii.
La acestea se adaugă şi cele aproape 11.000 de posturi scoase la concurs pentru ciclul de învăţămâmânt masteral. “Este una dintre cele mai extinse şi complexe oferte de studii, în diferite limbi, de pe continent”, arată reprezentanţii universităţii.

înscrierile la examenul de admitere în cele 21 de facultăţi ale universităţii încep luni, la fel ca înscrierile pentru ciclul masteral. La ciclul de învăţământ de licenţă, în total sunt scoase la concurs 16.686 locuri, dintre care 4.772 locuri la buget, iar restul, la taxă. Alte 4.520 de locuri sunt scoase la concurs pentru învăţământul deschis la distanţă, iar 10.959 locuri sunt disponibile pentru masterat.

La UBB sunt disponibile cursuri în română, maghiară şi germană, dar şi engleză, franceză sau italiană, potrivit reprezentanţilor universităţii. Aceştia precizează că înscrierile pot fi făcute şi la Centrele de înscriere Regionale din Sfântu Gheorghe, Satu Mare, Sighetu Marmaţiei, Bistriţa şi Zalău.

Comenteaza