Traficanţi de droguri clujeni, duşi la audieri de DIICOT. Află ce meserie au unii dintre ei

Traficanţi de droguri clujeni, duşi la audieri de DIICOT. Află ce meserie au unii dintre ei
Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca şi procurorii DIICOT Cluj au efectuat percheziţii la domiciliile mai multor persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.

În total au fost derulate şapte percheziţii domiciliare pe raza municipiului Cluj-Napoca, la locuinţele mai multor persoane bănuite că ar fi comercializat cannabis, haşiş, ecstasy, amfetamine şi LSD. 

De asemenea, sunt puse în aplicare nouă mandate de aducere emise pe numele celor în cauză, aceştia urmând a fi conduşi la sediul DIICOT Cluj pentru audieri şi luarea măsurilor procedurale ce se impun.

"În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2014-2015, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, suspecţii au deţinut, distribuit şi comercializat diferite tipuri de droguri de risc și mare risc (cannabis, hașiș, amfetamine, ecstasy, LSD, SPEED), precum și ciuperci halucinogene, unui număr de peste 100 de consumatori de pe raza municipiului Cluj-Napoca", se arată într-un comunicat DIICOT.

Mai mult, în urma investigaţiilor s-a stabilit că o parte dintre dintre cei nouă suspecţi sunt DJ în diverse cluburi de pe raza municipiului.

Activităţile investigative desfăşurate în cauză au beneficiat de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

 

Comenteaza