Două tiruri au derapat la Căpușu din pricina zăpezii

Două tiruri au derapat la Căpușu din pricina zăpezii
Traficul era îngreunat, duminică dimineaţa, la întrarea în Dumbrava, judeţul Cluj, desfăşurându-se alternativ, după ce două tiruri au derapat din cauza zăpezii.

Centrul Infotrafic a anunţat că în judeţul Cluj, pe DN1-E60, la kilometrul 506, două autocamioane au derapat în comuna Căpuşu Mare, la intrare în localitatea Dumbrava, din cauza zăpezii depuse pe carosabil. 

"Nu s-a reuşit mutarea acestora în totalitate, însă s-a dat drumul la trafic numai pentru autoturisme, care circulă alternativ. Se acţionează în continuare pentru deblocarea drumului în totalitate", arăta Infotrafic. Nicio persoană nu a fost rănită.

În judeţul Gorj, pe DN67C Novaci – Rânca, între kilometrii 22 şi 34, pe carosabil s-a depus un strat subţire de zăpadă şi s-a acţionat cu două utilaje de deszăpezire. Pe DN66 Bumbeşti Jiu – Petroşani s-au semnalat precipitaţii sub formă de lapoviţă.

În judeţul Hunedoara, traficul rutier a fost întrerupt pe DN7, la kilometrul 397, pe raza localităţii Mintia, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, două persoane fiind rănite. Ulterior circulaţia rutieră pe DN7 s-a desfăşurat în condiţii normale, pe ambele sensuri.

"Încă nu s-a reuşit mutarea acestora în totalitate, însă s-a dat drumul la trafic numai pentru autoturisme, care circulă alternativ. Se acţionează în continuare pentru deblocarea drumului în totalitate", arăta Infotrafic.

Comenteaza