Interviu cu Sorin Apostu, de ziua lui: "Traian Băsescu m-a felicitat la 9 dimineaţa"

Interviu cu Sorin Apostu, de ziua lui:
Primarul Sorin Apostu împlineşte astăzi 43 de ani şi spune că a primit urări atât de la preşedinte, cât şi de la premier.
Sorin Apostu era foarte vesel astăzi, pentru că a primit "multe telefoane de la mulţi prieteni". Apostu a împlinit 43 de ani şi a acordat un scurt interviu pentru ziuadecj.ro.

- Domnule primar, ce faceţi de ziua Dvs?
- Sunt la serviciu. Ştiu că sună comun şi aiurea, dar asta fac: muncesc. E o zi veselă, pentru că am primit multe telefoane de la mulţi prieteni, mulţi clujeni.

- Preşedintele şi premierul v-au felicitat?

- Da, amândoi au sunat de dimineaţă. Preşedintele Traian Băsescu a sunat la ora 9:00, premierul Emil Boc, la 10:30. Amândoi mi-au urat "La mulţi ani!". Mi-au spus şi alte lucruri, dar acesta a fost cel mai important mesaj.

- Ce vă doriţi să primiţi de ziua Dvs?
- Sănătate şi să mă bucur de copiii mei.

- Cum veţi petrece?
- Voi petrece deseară, acasă, cu familia. Nu ieşim nicăieri, pentru că acasă ne este cel mai bine.

- Cei mici v-au făcut cadouri?
- Fetiţa, Alexandra, mi-a dăruit un desen, iar băieţelul, Tudor, mi-a cumpărat un sfeşnic cu lumânărele. Soţia nu mi-a făcut încă niciun cadou.

- Care este cea mai importantă realizare a dvs. în cei 43 de ani de viaţă?
- Copiii mei.

- Unde vă vedeţi peste 10 ani?
- Lângă copii, chiar dacă deja vor fi mari, în Cluj, lângă clujeni, lângă prieteni. Nu pot să spun că voi fi tot primar, pentru că 10 ani este un timp prea lung. Nu poţi şti nici unde vei fi peste un an.
Comenteaza