6.000 de lei, furaţi din parcarea magazinului Plus; conducerea declină orice răspundere

6.000 de lei, furaţi din parcarea magazinului Plus; conducerea declină orice răspundere
O femeie a rămas fără poşeta cu 6.000 de lei şi fără acte de familie importante, vineri seara, în parcarea magazinului Plus din cartierul Bună Ziua.
Banii şi actele au fost sustrase din maşină după ce încuietoarea a fost forţată. Femeia, Mirela Cosma, solicită ca magazinul să-şi asume răspunderea. "Mi-au spus că nu au camere de supraveghere, deşi Poliţia le-a pus în vedere să îşi instaleze, chiar săptămâna trecută. Un asemenea magazin trebuie să asigure siguranţa clienţilor. Au doi agenţi de pază şi amândoi sunt înăuntru, să vadă ce bagi în coş. Am pretins ca magazinul acesta fără camere să îmi plătească pagubele şi mi-au spus că sunt de pe Lună", a declarat Mirela Cosma, pentru ziuadecj.ro. Furtul s-a petrecut în timp ce femeia se afla în magazin, într-un interval de aproximativ o jumătate de oră.

Amintim, joi în miezul zilei, într-unul dintre cele mai liniştite cartiere ale oraşului - Andrei Mureşanu - un clujean a rămas fără iPad şi fără mai multe acte din geanta pe care o lăsase pe scaunul din faţă al maşinii sale, în timp ce se afla la o cafenea. Şoferul a lipsit doar 40 de minute, timp suficient pentru ca hoţii să spargă geamul portierei şi să se facă nevăzuţi cu prada.
Comenteaza