Rapperul din Dej de la "Românii au talent", senzaţie în semifinale. Moisescu: "Dacă am reuşi să construim autostrăzi în viteza cu care vorbeşti tu, în doi ani am fi peste Germania"

Rapperul din Dej de la
Rapperul clujean Raoul Alexandru Şipoş a făcut senzaţie în semifinala concursului "Românii au talent", vineri seara. A vorbit atât de repede, în engleză, încât nimeni nu l-a înţeles. "Eşti politicianul perfect: cucereşti publicul, dar oamenii nu înţeleg ce spui", i-a transmis Andi Moisescu după reprezentaţie.

Raoul Şipoş a locuit în Statele Unite ale Americii şapte ani alături de mama lui, după ce părinţii săi au divorţat, în anul 2000. "După aceea m-am întors în România, pentru că în State era foarte greu pentru mama mea să mă întreţină; criza financiară era mai pronunţată acolo", a spus el. Întors în România, Raoul Şipoş s-a refugiat în muzică pentru a nu mai auzi certurile dintre părinţii săi. "M-am refugiat în muzică, mă regăseam în ea. În anul când m-am întors în România, aveam 100 kg. Eram supraponderal şi mulţi şi-au bătut joc de mine. Dar ştiu că dacă eşti bun la ceva, terbuie să exploatezi chestia asta şi să nu laşi pe nimeni să te descurajeze", a spus el.

"E foarte talentat. Aşa ceva am văzut doar în filme", a fost de părere Andra înainte de reprezentaţie. Şi Andi Moisescu l-a lăudat: "atitudinea a fost mult mai decisă acum. Ai depăşit tracul. Când ai venit prima dată în faţa noastră cred că aveai impresia că o să te mâncăm.
Eu cred că ai putea fi politicianul perfect: ai un discurs senzaţoina, cucereşte publicul fără ca oamenii să înţeleagă ce vrei să spui. Dacă am reuşi să construim autostrăzi în viteza cu care vorbeşti tu, în doi ani am fi peste Germania", i-a transmis el.

Rămâi pe ziuadecj.ro pentru a afla dacă Raoul Şipoş ajunge în finala competiţiei.

Vezi cum s-a descurcat Raoul Şipoş la preselecţii

 

UPDATE Aventura lui Raoul Şipoş la "Românii au talent" se opreşte în semifinale. În ultima fază a competiţiei ajunge, în schimb, un alt clujean, Cristi Gog.

Comenteaza