A călătorit cu motocicleta 26.000 de kilometri şi îşi prezintă impresiile la Cluj

A călătorit cu motocicleta 26.000 de kilometri şi îşi prezintă impresiile la Cluj
Fotojurnalistul Mihai Barbu a lansat asăzi la librăria Book Corner de pe bulevardul Eroilor cartea "Vând kilometri", în care prezintă călătoria sa pe parcursul a 26.000 de kilometri în fostul spaţiu sovietic, până în Mongolia.


Autorul a precizat că fotografiile se completează cu textul şi că nu şi-a propus să realizeze un ghid turistic al locurilor pe care le-a vizitat. Barbu a mărturisit că nu a luat cu el un ghid de conversaţie pentru a face călătoria mai interesantă, "lucru care s-a şi întâmplat". "Sunt mai mulţi care fac asta (care călătoresc pe bicicletă sau motocicletă-n.red.) dar nu ştiu de ce se nu se ştie de ei, deşi unii au bloguri şi postează informaţii", spune el.


Călătoria sa a durat patru luni şi a inclus 13 ţări. Cartea, apărută la editura Art, a fost prezentată de Claudiu Groza şi Vasile G. Dâncu. La eveniment au participat câteva zeci de persoane.


La lansarea de astăzi a participat şi tatăl autorului, caricaturistul Ion Barbu, dar şi cântăreţul din frunză Nucu Pandrea, care a oferit un scurt moment artistic.

Comenteaza