Update Foto ACCIDENT în Cluj-Napoca / 4 maşini implicate: O maşină de la Poliţia Rutieră, alta cu roţile în sus, alta proiectată în stâlp

ACCIDENT în Cluj-Napoca / 4 maşini implicate: O maşină de la Poliţia Rutieră, alta cu roţile în sus, alta proiectată în stâlp
sursa - ISU Cluj
ACCIDENT în Cluj-Napoca / 3 maşini implicate: O  maşină de poliţie, alta cu roţile în sus şi a treia, proiectată în stâlp
ACCIDENT în Cluj-Napoca / 3 maşini implicate: O  maşină de poliţie, alta cu roţile în sus şi a treia, proiectată în stâlp
ACCIDENT în Cluj-Napoca. 3 maşini implicate şi 6 persoane consultate de echipajele medicale
ACCIDENT în Cluj-Napoca. 3 maşini implicate şi 6 persoane consultate de echipajele medicale
ACCIDENT în Cluj-Napoca. 3 maşini implicate şi 6 persoane consultate de echipajele medicale

4 maşini au fost implicate într-un accident pe strada Teodor Mihaly din Cluj-Napoca în dimineaţa de luni 24 aprilie, inclusiv o maşină de la Poliţia Rutieră. 

Pompierii din cadrul Detanșamentului 1 Cluj Napoca au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe strada Teodor Mihaly din municipiul Cluj Napoca.

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ. Echipajele operative au găsit trei autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe plafon, și ocupanții ieșiți din acestea.

Șase persoane au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ, dintre care un bărbat a fost transportat la spital. La prima evaluare acesta prezentat afecțiuni ușoare.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriilor, precum și alte măsuri privind siguranța persoanelor implicate în accident, a transmis ISU Cluj. 

UPDATE IPJ Cluj: 

La peste o oră de la producerea accidentului poliţiştii clujeni au transmis un comunicat de presă cu privire la accidentul de pe strada Teodor Mihali. Potrivit informaţiilor acestora în accident ar fi fost implicate 4 maşini, deşi informaţiile pompierilor clujeni precizau iniţial că ar fi fost vorba despre 3 maşini. 

"La data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 07.00, pe strada Theodor Mihali din Cluj Napoca, a fost înregistrat un accident rutier, în care au fost implicate 4 autovehicule, dintre care o autospecială de poliție din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Biroul Rutier.

Din primele verificări efectuate s-a constatat că un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Florești, în timp ce se deplasa cu autoturismul înspre strada Aurel Vlaicu, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulație, respectiv de pe banda 1 pe banda 2.

Autospeciala de poliție se afla în deplasare pe banda 2 de circulație, în același sens de mers, iar conducătorul auto ar fi încercat să evite coliziunea cu acesta, efectuând un viraj la stânga.

Astfel, în urma acestei manevre, autospeciala de poliție a intrat în coliziune cu autoturismul din sensul opus, ulterior aceasta fiind proiectată în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani, iar ulterior într-un alt autoturism.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. În urma evenimentului, cei doi polițiști aflați în autospecială au necesitat îngrijiri medicale de specialitate. În cauză, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul", a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza