Foto Accident între o mașină a drumarilor și un TIR, pe Autostrada Transilvania . Trafic restricționat

Un accident a avut loc luni dimineață pe A3, între o mașină a drumarilor și un TIR.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că pe Autostrada A3, pe sensul Iernut – Ungheni, la kilometrul 10+200 metri, în zona localității Sânpaul, județul Mureș, a avut loc o coliziune între un ansamblu rutier și o autoutilitară. În urma impactului, ansamblul rutier s-a răsturnat în afara părții carosabile, ocupând parțial banda de urgență și prima bandă.

"Conducătorul autocamionului a primit îngrijiri medicale la fața locului. Se circulă dirijat pe banda a doua, cu valori normale. Se estimează reluarea traficului în condiții normale după ora 12.00", a transmis IGPR.

De asemenea, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov a transmis că nu au fost angajați ai DRDP Brașov răniți.

"Din fericire, colegii noștri nu se aflau în apropierea camionetei în momentul impactului. Ei lucrau la curățarea taluzului și a șanțului aflat la baza autostrăzii, astfel că niciun membru al echipei nu a fost rănit. Vă rugăm să circulați cu prudență, mai ales pe șoselele de mare viteză, deoarece frecvența accidentelor în care sunt implicate utilajele de întreținere a crescut semnificativ în ultima perioadă", a transmis DRDP Brașov.

 

Comenteaza