Accidente în lanţ în judeţ

Accidente în lanţ în judeţ

 Un accident rutier spectaculos s-a produs, ieri, pe strada Nădăşel din Cluj-Napoca. O maşină de teren s-a ciocnit cu un autoturism şi s-a răsturnat. Potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei, inspector principal Gina Pop, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. “Autoturismul care venea dinspre podul de la Clujana circula regulamentar şi a fost lovit în plin, rezultând rănirea uşoară a şoferului. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor “, a spus Gina Pop.

 

 O fetiţă de 3 ani, ce traversa strada neregulamentar, a fost rănită grav în după-masa zilei de 8 iulie, în Turda. Copilul a scăpat de sub supravegherea părinţilor care se aflau în apropiere şi a trecut strada printr-un loc nepermis, fără să se asigure şi a fost accidentată grav de un şofer de 20 de ani din localitate. Accidentul a avut loc, la ora 13.20, pe strada Victoriei din Turda. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, Gina Pop, cel puţin unul dintre părinţi era în apropiere, dar fetiţa “a ţâşnit” pe stradă şi a fost accidentată.

 

 O femeie de 51 de ani din Dej a fost rănită grav de o maşină pe trecerea de pietoni. Persoana traversa strada Avram Iancu din Dej pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată. Ea a fost lovită de o maşină condusă de Vasile B. (52 ani), din localitate, care nu i-a acordat prioritate. în urma impactului, Elisabeta C. a fost transportată de urgenţă la spital.

 

Comenteaza