Acţiuni de prevenire a consumului de droguri şi a traficului de persoane, la Cluj

Acţiuni de prevenire a consumului de droguri şi a traficului de persoane, la Cluj
Poliţiştii clujeni au organizat mai multe acţiuni de prevenire a consumului de droguri şi traficului de persoane.

A patra zi din „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii" la Cluj s-a derulat pe două direcţii: prevenirea traficului şi consumului ilicit de droguri şi prevenirea traficului de persoane.

Activităţile s-au desfăşurat în parteneriat cu Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Cluj, Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane - Centrul Regional Cluj şi Centrul Raţiu pentru Democraţie Turda.

Informaţiile despre consecinţele consumului ilicit de substanţe stupefiante au fost furnizate elevilor de 16 - 17 ani la sediul central al Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga". Potrivit organizatorilor, a fost un moment important pentru adolescenţi, pentru că au avut încă o dată ocazia să afle de la specialiştii în domeniu care este efectul consumului substanţelor etnobotanice.

Tema prevenirii traficului de persoane a fost abordată cu elevii Liceului Teoretic „Gelu Voievod" din comuna Gilău. Discuţiile s-au purtat pe marginea filmului documentar difuzat, material care conţine mărturiile dramatice ale victimelor traficului de persoane.

 

 

Comenteaza