Minora de 15 ani dispărută de o lună din Cluj a fost depistată la 160 de km de casă

Minora de 15 ani dispărută de o lună din Cluj a fost depistată la 160 de km de casă

O minoră, în vârstă de 15 ani, a plecat de acasă de la locuința sa din comuna Viișoara, județul Cluj, în data de 23 aprilie, iar polițiștii au anunțat presei dispariția ei după o lună, în data de 23 mai. 

”Polițiștii din Câmpia Turzii au fost sesizați, la data de 23 aprilie, în jurul orei 23.50, despre faptul că minora Baraian Roxana Sorina, în vârstă de 15 de ani, a plecat la aceeași dată, în jurul orei 23.00, de la locuința situată în comuna Viișoara, județul Cluj”, a transmis IPJ Cluj în data de 23 mai.  

Au fost oferite semnalmentele fetei și persoanele care au putut furniza orice informaţii despre minoră au fost rugare rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112.

În data de 25 mai, la 2 zile de la publicarea anunțului de dispariție, deși fata era dispărută de peste o lună, aceasta a fost depistată de poliție la 160 de km de casă. 

”Minora plecată voluntar din data de 23 aprilie a.c. a fost depistată de polițiști, în această după-amiază, în orașul Ulmeni, județul Maramureș.

Aceasta a declarat faptul că pe durata plecării nu a fost victima vreunei infracțiuni. Vă mulțumim pentru sprijin”, a transmis IPJ Cluj într-un comunicat de presă, joi 25 mai.  

Comenteaza