Ana Ularu: Un studio în inima Transilvaniei ar fi excelent

Ana Ularu: Un studio în inima Transilvaniei ar fi excelent
Tânăra actriţă a vorbit în faţa publicului de la TIFF Lounge despre faptul că joacă în filmul unei laureate de Oscar, Susane Bier, alături de starul Bradley Cooper, dar şi despre şansa de afirmare a actorilor la Cluj.

"Am prieteni care au terminat teatrul la Cluj, mai ales din clasa lui Miklos Bacs (de la Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB) şi ştiu că e o şcoală foarte bună. Cel puţin în teatru cred că ei se afirmă mult mai bine aici decât la Bucureşti, acolo puţini îşi găsesc de lucru după absolvire", a declarat actriţa. Câteva zeci de persoane au participat la discuţiile moderate de Mihnea Măruţă duminică după-amiază în cortul TIFF Lounge din Piaţa Unirii. După cum a mărturisit, în filmul "Serena", turnat în această perioadă la Praga, ea joacă rolul unei femei cu care un magnat are un copil înainte de a se îmbogăţi. "E o poveste foarte frumoasă. Joc alături de cel mai dorit actor al lumii din ultimii doi ani. Nu ştiu dacă filmul acesta va fi decisiv în cariera mea. Eu mă gândesc dacă am spus adevărul cu povestea mea. Nu mă gândesc dacă de acum Hollywoodul se va deschide în faţa mea, ci dacă am reuşit să îmi fac bine treaba, a declarat aceasta.

Ana Ularu (foto) s-a arătat încântată de perspectiva deschiderii unui centru de cinematografie la Cluj. "Un studio în inima Transilvaniei ar fi excelent", a apreciat actriţa. Ea nu crede în ideea unui nou val românesc, ci că fiecare din cineaştii autohtoni s-a aliniat cerinţelor şi liniilor epocii. Întrebată din public despre cât de onorabil este pentru un actor să joace în producţii mai puţin cotate, cum sunt telenovelele sau clipurile publicitare, ea a spus că nu are nimic împotriva acceptării acestor oferte. "Am participat la multe castinguri pentru reclame, dar nu am fost aleasă, se pare că nu am faţă pentru aşa ceva. Ambele categorii sunt un segment al meseriei noastre, cineva trebuie să joace şi acolo. Nu le consider compromiţătoare decât dacă sunt realizate într-un mod compromiţător", a apreciat ea. Ularu a mărturisit că a avut greutăţi în timpul filmărilor serialului "Un pas înainte", de la Pro TV, care presupunea 15 ore de muncă pe zi. Despre Cluj, actriţa a avut numai cuvinte de laudă şi a apreciat că ar fi bine ca şi Bucureştiul să ajungă la nivelul de civilizaţie al Clujului în timpul festivalului.

 

 

Etichete
Comenteaza