Atenție, floreșteni! Lucrări pe mai multe străzi pentru schimbarea unei conducte de gaze

Atenție, floreșteni! Lucrări pe mai multe străzi pentru schimbarea unei conducte de gaze

Lucrările vor debuta miercuri și vizează porțiunea de drum cuprinsă între strada Avram Iancu - pe strada Cetății 1 și Cetății 2, până la intersecția cu strada Ioachim Olteanu. 

Primăria comunei Florești anunță începerea lucrărilor de înlocuire a conductei de gaze naturale, începând de miercuri 8 martie 2023, pe porțiunea cuprinsă între strada Avram Iancu - pe strada Cetății 1 și Cetății 2, până la intersecția cu strada Ioachim Olteanu.

Lucrările sunt necesare pentru modernizarea rețelei subterane de gaze naturale, și trebuie realizate înaintea lansării etapelor viitoare de modernizare a întregii zone, cuprinsă între străzile Cetății, respectiv Tăuțiului.

Lucrările se vor desfășura parțial prin trotuar, respectiv parțial pe o bandă de mers pe sensul dinspre DN și vor fi dirijate pentru a diminua pe cât posibil disconfortul creat în trafic”, au mai transmis reprezentanții primăriei celei mai mari comune din țară.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza