Au primit în aeroport sandwich-uri expirate după ce zborul le-a fost amânat de mai multe ori

Au primit în aeroport sandwich-uri expirate după ce zborul le-a fost amânat de mai multe ori
| Foto: sursa foto: dejeanul.ro

Un zbor al companiei HiSky spre Cipru cu plecare de pe Aeroportul Cluj a fost amânat miercuri dimineaţă de mai multe ori. Pasagerilor li s-au oferit sandwich-uri expirate. 

Pasagerii care ar fi trebuit să călătorească ieri dimineaţă în Cipru de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu din din Cluj-Napoca şi-au petrecut ziua în terminal, deoarece una din aeronavele companiei HiSky s-ar fi defectat.

Zborul spre Cipru a fost amanat de mai multe ori, pentru ca în cele din urmă să fie programat seara, după ora 21, oamenii pierzând o zi de concediu.

Pasagerii au primit sandwich-uri expirate pe perioada aşteptării. Mai multe persoane din Dej, au transmis informaţia respectivă pentru dejeanul.ro.

Aceştia au afirmat că au sunat la Protectia Consumatorului pentru a anunţa situatia cu sandwich-urile expirate, însă au fost sfătuiţi să formuleze o plângere online pentru a putea fi luate măsuri faţă de compania aeriană.

După peste 10 ore de aşteptare, în aeroportul din Cluj-Napoca, pasagerii au putut decola spre Cipru, însă vor avea vacanţa mai scurtă cu o zi. 

Comenteaza