Avocaţii lui Stoia: suferă de lumbago şi aritmie cardiacă

Avocaţii lui Stoia: suferă de lumbago şi aritmie cardiacă
Omul de afaceri Călin Stoia, acuzat că i-a dat mită primarului arestat din Cluj-Napoca Sorin Apostu, suferă de lumbago şi de aritmie cardiacă din cauza condiţiilor din arest, susţine avocatul Sergiu Bogdan.

La dosarul celor doi au fost depuse documente medicale care atestă cele două afecţiuni, acte ce datează din 7 februarie.

"E din cauza umezelii şi frigului din arest", a spus Bogdan cu referire la afecţiunea lui Stoia. Totodată acesta spune că aritmia cardiacă ce i-a fost diagnosticată i-a fost cauzată de "starea de stres pentru acuzaţiile absurde ce i se aduc".

Stoia şi Apostu au venit azi din nou în faţa instanţei, căreia îi cer înlocuirea măsurii arestului preventiv cu interzicerea părăsirii localităţii. Instanţa se va pronunţa vinerea viitoare în privinţa celor cinci excepţii invocate de avocatul Tiberiu Ban, care susţine că, în baza acestor excepţii, dosarul ar trebui să se întoarcă la Parchet pentru refacerea urmăririi penale.

Lumbago este o durere lombară acută, cu apariţie bruscă, ce survine după o mişcare greşită şi e provocată de un microtraumatism care afectează un disc intervertebral. Afecţiunea se vindecă, în general, în câteva zile, cu odihnă la pat, infiltraţii, analgezice şi antiinflamatoare.

Etichete
Comenteaza