Bărbat din județul vecin, cercetat pentru vânzare ilegală de arme neletale. Ce au găsit polițiștii

Bărbat din județul vecin, cercetat pentru vânzare ilegală de arme neletale. Ce au găsit polițiștii
| Foto: Arhivă/Fotografie ilustrativă

Un bărbat din localitatea Meseşenii de Sus (județul Sălaj) este cercetat de poliţişti pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce ar fi oferit spre comercializare arme neletale pe diferite site-uri.

„Sâmbătă, poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, au efectuat o percheziţie domiciliară în judeţul Sălaj, la imobilul deţinut de un bărbat, de 43 de ani, din localitatea Meseşenii de Sus, bănuit că ar fi oferit spre comercializare arme neletale pe diferite site-uri de internet. În urma percheziţiei domiciliare, poliţiştii au descoperit 5 arme neletale, de diferite tipuri şi calibre, şi 400 de cartuşe aferente, toate deţinute ilegal, persoana în cauză nefiind autorizată să deţină, să poarte sau să folosească arme letale sau neletale supuse regimului autorizării", se arată, sâmbătă, într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Potrivit sursei citate, toate armele şi muniţia descoperite au fost ridicate de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au beneficiat de sprijinul de specialitate al Biroului de Analiză a Informaţiilor Sălaj.

Comenteaza