Bărbatul care a intrat înarmat cu un cuțit într-o sală de jocuri din Cluj-Napoca, a fost reținut. Ce spun polițiștii

Bărbatul care a intrat înarmat cu un cuțit într-o sală de jocuri din Cluj-Napoca, a fost reținut. Ce spun polițiștii

Un bărbat de 45 de ani din Cluj-Napoca a fost imobilizat de jandarmi și reținut după ce a intrat înarmat cu un cuțit într-o sală de jocuri din municipiu.

Polițiștii clujeni au dispus, la data de 29 iulie, măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 45 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

"În fapt, la aceeași dată, bărbatul ar fi pătruns într-o sală de jocuri de noroc situată în municipiu, având asupra sa un obiect contondent tăietor-înțepător pe care îl purta la vedere. La fața locului au intervenit agenții de securitate, iar apoi un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, bărbatul fiind condus la sediul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca, în vederea continuării cercetărilor", a transmis IPJ Cluj.

Potrivit verificărilor efectuate în aplicația eDAC, bărbatul era căutat pentru agresiuni sexuale.

În baza materialului probator administrat de organele de cercetare penală a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Comenteaza