Bărbatul căutat de DIICOT, prins cu ajutorul cetăţenilor, însă nu e autorul faptei

Bărbatul căutat de DIICOT, prins cu ajutorul cetăţenilor, însă nu e autorul faptei
Procurorii DIICOT Cluj informează că persoana surpsinsă de camerele de supraveghere din zona bancomatului a fost identificată în urma ajutorului dat de cetăţeni, însă nu este cea care ar fi utilizat în mod fraudulos un card bancar.

"Urmare a difuzării imaginilor transmise ieri, 27 aprilie, de către DIICOT- Serviciul Teritorial Cluj şi Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, vă comunicăm faptul că persoana surprinsă de camerele de supraveghere din zona comiterii faptei a fost identificată", au transmis oamenii legii. 

Din cercetările efectuate până în prezent rezultă însă faptul că persoana în cauză nu are legătură cu dosarul penal aflat în intrumentarea structurilor menţionate, astfel că în cauză se continuă cercetările pentru identificarea persoanelor implicate şi stabilirea exactă a stării de fapt.

Oamenii legii caută un bărbat ar fi utilizat în mod fraudulos un card bancar în luna decembrie 2015 şi ar fi retras suma de 5.000 de lei în dauna unei persoane vătămate din Cluj-Napoca.

Comenteaza