Certat cu legea. Bărbat din Gherla prins a doua oară beat criță la volanul unei mașini

Certat cu legea. Bărbat din Gherla prins a doua oară beat criță la volanul unei mașini

Un bărbat de 39 de ani a fost depistat de polițiști pe strada Romană din Gherla în timp ce se deplasa cu o mașină.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au depistat, la data de 5 iunie, în jurul orei 15.45, un bărbat, de 39 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada Romană din municipiu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

"Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotes, fiind înregistrată o alcoolemie de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o uniate medicală pentru a-i fi recoltate probe biologice. Totodată, s-a constatat că acesta are dreptul de a conduce anulat ca urmare a unor infracțiuni comise la regimul rutier", a transmis IPJ Cluj.

În baza celor constatate și a probatoriului administrat în cauză, polițiștii Compartimentului Rutier Gherla au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Gherla, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comenteaza