Cinci curse aeriene de la Cluj, anulate astăzi de ceaţă

Cinci curse aeriene de la Cluj, anulate astăzi de ceaţă
Un număr de cinci curse aeriene externe care urmau să decoleze sau să aterizeze în această dimineaţă pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca au fost anulate din cauza ceţii dense.

Reprezentanţii aeroportului au declarat în această dimineaţă, pentru Mediafax, că au fost anulate cursele companiilor Wizz Air, Malev şi Lufthansa.

"Sâmbătă dimineaţă au fost anulate cinci curse aeriene operate pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca din cauza ceţii dense care s-a lăsat încă din cursul serii de vineri. Este vorba despre trei zboruri cu plecare din Cluj spre Munchen, operat de Lufthansa, care trebuia să decoleze la ora 6.06, spre Pisa, al companiei Wizz Air, programat să plece tot la 6.05, şi cel spre Budapesta al companiei Malev, de la ora 6.10. De asemenea, avem anulate cursele Wizz Air care urmau să aterizeze la Cluj de la Pisa, la ora 10.40 şi de la Luton, la ora 12.25", au precizat reprezentanţii aeroportului clujean.

Potrivit acestora, pasagerii au fost reprogramaţi pe alte curse, iar unora li se vor înapoia banii pe bilet.

Directorul aeroportului; David Ciceo, nu a putut fi contactat în această dimineaţă pentru a oferi detalii.

Aceasta este a doua zi consecutivă în care ceaţa pune probleme curselor aeriene care decolează sau aterizează pe aeroportul din Cluj. Ieri mai multe curse au fost anulate, sau respectiv mutate pe aeroporturile din Sibiu sau Târgu Mureş, fapt care a stârnit numeroase proteste printre pasagerii care urmau să se îmbarce de la Cluj. Vezi aici ce au spus

 

Etichete
Comenteaza