Cluj: RAZIE în trafic. Polițiștii au prins șoferi beți sau drogați la volan

Cluj: RAZIE în trafic. Polițiștii au prins șoferi beți sau drogați la volan
| Foto: turnulsfatului

Polițiștii clujeni au desfășurat controale în trafic. Un șofer a fost depistat la volan cu alcoolemie mare.

Polițiștii Serviciului Rutier Cluj au oprit, la data de 14 iulie, în jurul orei 00.40, pentru control un autoturism condus pe strada Dejului, din municipiul Gherla, de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Gherla.

"Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind astfel condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice", a transmis ISU Cluj.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În alt caz, Polițiștii din Gherla au oprit, la data de 14 iulie, în jurul orei 01.50, pentru control un tânăr de 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa cu un autoturism pe Dj 161, în interiorul localității Bonțida.

"Acesta a fost testat cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, tânărul fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise", au mai transmis polițiștii.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Comenteaza