Concert de cor în parkingul Primăriei

Concert de cor în parkingul Primăriei
Concert inedit astăzi la Cluj: corul Jubilate, alcătuit din tineri muzicieni, va susţine un concert în parkingul Primăriei, din Piaţa Lucian Blaga. Începând cu ora 16, circulaţia la etajele 5B - 6 va fi interzisă.

Concertul va avea loc la etajul 5B al parkingului amintit.

„Am ales să de-rutăm temporar un spaţiu de la utilizarea lui cotidiană. Pentru aproximativ o oră, parcarea devine capelă, locurile de parcare sunt ocupate de pietoni, iar spaţiul se goleşte de claxoane şi se umple de muzică. În demersul nostru vom fi ajutaţi de minunatul cor Jubilate, care va prezenta un repertoriu divers: de la muzică gregoriană la acorduri contemporane", au precizat organizatorii concertului.

Corul Jubilate al capelei Sfântul Iosif a fost înfiinţat în anul 2006, la iniţiativa dirijoarei Mihaela Cesa-Goje.

Din formaţie fac parte studenţi şi cadre didactice de la Liceul de Muzică „Sigismund Toduţă", Academia de Muzică „Gheorghe Dima", respectiv membri ai corurilor Operei Naţionale Române şi Filarmonicii „Transilvania". Corul are în repertoriu peste 200 de lucrări care acoperă o paletă stilistică largă, de la Renaşterea italiană la creaţiile cele mai recente, se arată într-o prezentare transmisă de reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca.

De la ora 16 circulaţia în parkingul Primăriei va fi închisă în zona etajelor 5B-6.

 

Comenteaza