Concurenţă mare la şcoala de poliţie din Cluj: 9 candidaţi pe un loc

Concurenţă mare la şcoala de poliţie din Cluj: 9 candidaţi pe un loc
Concurenţă mare la Şcoala de Poliţie „Septimiu Mureşan" din Cluj-Napoca: 458 de candidaţi pe 50 de locuri, adică aproape 10 dosare pentru fiecare poziţie.

Din totalul doasrelor, 77 au fost depuse de candidaţi care au ales ca a doua opţiune şcoala de poliţie clujeană, prima opţiune fiind Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucureşti.

Totalul candidaţilor care au ales şcoala clujeană de poliţie se ridică astfel la 458. În acest an, au fost scoase la concurs 50 de locuri, o treime din numărul de anul trecut, când pentru cele 150 de locuri scoase la concurs s-au înscris 462 de candidaţi. În 2010, numărul locurilor scoase la concurs era de 300, de şase ori mai mare decât cel din acest an


Candidaţii sunt aşteptaţi în 8 şi 9 septembrie la sediul şcolii de poliţie clujene, pentru achitarea taxei de participare la concurs şi primirea legitimaţiei cu care vor intra de luni 10 septembrie în probele de verificare.

Examenul de admitere din acest an e programat în perioada 10-15 septembrie şi constă în două probe eliminatorii - examinarea medicală şi verificarea aptitudinilor fizice - şi o probă de verificare a cunoştinţelor de limba română şi o limbă străină, la alegere dintre engleză şi franceză. Probele la verificarea aptitudinilor fizice vor avea loc în Parcul "Iuliu Haţieganu".

 

Comenteaza