Video Conflict între un șofer și un biciclist în Cluj-Napoca: Conducătorul auto a recurs la agresiune fizică

Conflict între un șofer și un biciclist în Cluj-Napoca: Conducătorul auto a recurs la agresiune fizică
| Foto: Facebook / Ciprian Alin Nistor

Un incident tensionat a izbucnit pe strada Ion Meșter din Cluj-Napoca între doi bărbați. Un martor a filmat întreaga confruntare de la geamul unui apartament și a publicat ulterior imaginile pe o rețea de socializare.

În video, cei doi bărbați sunt văzuți confruntându-se atât verbal, cât și fizic, schimbând replici dure și împingându-se. La scurt timp după începerea conflictului, polițiștii clujeni au fost sesizați.

"Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 4 Poliție au fost sesizați, la data de 29 iulie, în jurul orei 20:35, prin apel la 112, cu privire la un conflict spontan pe strada Ion Meșter, din municipiul Cluj-Napoca. Din primele informații, conflictul ar fi fost provocat de o altercație în trafic între doi bărbați, respectiv un conducător auto de 55 de ani și un biciclist de 47 de ani, ambii din Cluj-Napoca. În timpul altercației, cei doi și-ar fi adresat injurii reciproc, iar ulterior, conducătorul auto l-ar fi agresat fizic pe biciclist", a transmis IPJ Cluj.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc incidentul și pentru a lua măsurile legale față de persoanele implicate, investigând infracțiunile de lovire sau alte violențe.

Conflictele în trafic sunt tot mai frecvente. Recent, doi bărbați s-au luat la bătaie în mijlocul traficului, în Piața Cipariu din Cluj-Napoca.

Comenteaza