Crima din cabinetul de stomatologie. A fost prins principalul suspect care ar fi ucis-o pe doctoriță de 41 de ani

Crima din cabinetul de stomatologie. A fost prins principalul suspect care ar fi ucis-o pe doctoriță de 41 de ani

Principalul suspect în cazul uciderii femeii medic stomatolog din Brăila a fost prins și dus la audieri.

Bărbatul suspectat că a ucis-o pe femeia medic stomatolog din Brăila a fost prins, fiind dus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean. Ulterior, el va fi dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

”Felicit poliţiştii judiciarişti şi criminalişti care au rezolvat dificilul caz de crimă de la Brăila, l-au identificat şi reţinut pe autorul crimei într-un timp remarcabil de scurt raportat la împrejurări”, se arată într-un comunicat de presă transmis, sâmbătă seară, de ministrul de Interne, Cătălin Predoiu.

El le-a transmis felicitări şi poliţiştilor care i-au identificat şi reţinut pe autorii furtului bancomatului din Arad.

Reamintim că o femeie, medic stomatolog în municipiul Brăila, a fost găsită moartă, marţi seară, în cabinetul său. Poliţiştii afirmau că ea avea urme de violenţă, fiind declanşată o anchetă.

”La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 21:25, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul, că pe strada General Eremia Grigorescu din municipiu, o femeie ce prezintă urme de violenţă a fost găsită decedată, într-un cabinet stomatologic”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.

Comenteaza