Cum era să-şi zboare creierii mentalistul Cristi Gog

Cum era să-şi zboare creierii mentalistul Cristi Gog
Mentalistul Cristi Gog, câștigător la „Românii au talent", a jucat „Ruleta rusească" ieri la televizor.

Invitat la aniversarea a cinci ani de „Happy Hour", Cristian Gog a venit cu un număr în premieră la televizor. Mereu a visat să devină supererou, așa că el a ales un show riscant, ce i-a pus viața în pericol. Clujeanul a dezvăluit că acest „truc" dorea să-l facă chiar în finala de la „Românii au talent" dar nu a primit permisiunea.

"Ceea ce am vrut sa fac în finala concursului. Un efect de ruletă rusească cu un pistol real și un cartuș real. Acest număr era prea periculos pentru a fi difuzat la TV. Mă gândeam chiar să mă retrag din concurs, de supărare. Acum mă bucur că nu am făcut-o", a explicat Cristian Gog, arată evz.ro.

Mentalistul a încercat legat la ochi cinci pistoale, replică ale unor arme reale. Patru pistoale cu bile de sticlă au fost încărcate cu tuburi goale ale unui gaz care propulsează gloanțele, unul singur având tubul încărcat cu CO2. Emisiunea a fost înregistrată și difuzată ulterior deoare legea CNA nu ar fi permis riscul unui accident în direct.

Momentul în sine s-a desfășurat în pauza publicitară. Încercarea lui Cristian Gog a fost filmata în fiecare pas și, odată încheiată cu bine, difuzată. "Sunt emoționat și nu ascund asta", a spus Gog, în timp ce încărca pistoale și câteva tuburi i-au scapat din mână". Din cauza riscului real, Măruță l-a rugat pe Cristian Gog să semneze o declarație pe propria răspundere în care mentalistul ia asupra sa orice risc. Deoarece lucrurile au mers bine, Gog a anunțat că va repeta spectacolul în mai multe orașe din țară.

Ruleta rusească este un joc de noroc cu potențial mortal. Jocul are loc cu un revolver în care se găsește un număr mai mic de gloanțe decât capacitatea sa. Butoiașul revolverului este rotit la întâmplare. Jucătorul pune țeava revolverului la tâmplă și trage, iar după noroc, va muri sau va rămâne în viață.

Etichete
Comenteaza