Cum poţi dona haine sau rechizite pentru copiii din satele izolate de munte

Cum poţi dona haine sau rechizite pentru copiii din satele izolate de munte
Donezi haine groase, jucării sau dulciuri şi fructe pentru copiii din satele izolate de munte din Cluj, şi primeşti în schimb o cană de vin fiert. Pub-ul "The Londoner" din Cluj, în parteneriat cu World Vision România, a început în urmă cu două zile o campanie prin care vrea să ajute copiii cu donaţii ale clienţilor.

Campania durează până sâmbătă iar prin această campanie,World Vision România își propune să directioneze donațiile obținute către copiii săraci din satele izolate de munte din județul Cluj.

"Sprijinul oferit constituie un real suport, fără de care acești copii nu ar putea să înfrunte frigul și condițiile vitrege ale iernii, iar bunăstrea lor fizică ar putea avea de suferit", a declarat Alina Foghiș, de la World Vision România.


Clienții generoși ai pub-ului de pe strada Emile Zola, The Londoner, vor primi câte o cană aburindă de vin fiert în schimbul fiecărei donații. "Doritorii sunt invitați să ofere tot ceea ce ar face un copil fericit și care l-ar ajuta să înfrunte frigul și asprimea iernilor de munte: încălțăminte si îmbrăcăminte groasă, jucării, rechizite, dulciuri sau fructe", spun organizatorii. Cadourile se predau la bar.

 

Etichete
Comenteaza