Doi tineri de 16 și 20 de ani au omorât în bătaie cu bâtele un bărbat în plină stradă

Doi tineri de 16 și 20 de ani au omorât în bătaie cu bâtele un bărbat în plină stradă
| Foto: https://www.facebook.com/ovidiu.anghel.94

Cei doi criminali, dintre care unul este minor, i-au crăpat capul victimei cu bâtele în plină zi, în mijlocul străzii, marți 14 mai. Motivul crimei ar fi fost faptul că bărbatul de 46 de ani luase apărarea a două fete care erau hărțuite de aceștia. 

Fapta s-a întâmplat în București, în apropierea stației de Metrou Crângași. Cei doi tineri, de 16 și 20 de ani au fugit în parcul Crângași, după ce l-au bătut cu bâtele pe bărbat, dar au fost prinși de polițiști.

"La data de 14 mai 2024, în jurul orei 20,25, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Secţia 20 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un bulevard din Sectorul 6, un bărbat ar fi fost agresat fizic cu un obiect contondent, la nivelul capului, de către alţi doi bărbaţi", informează Biroul de presă al DGPMB, citat de Agerpres.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul Secţiei 20, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă. "Totodată, la faţa locului un echipaj de prim-ajutor, în pofida eforturilor depuse, a declarat decesul victimei", arată sursa citată.

Cei doi tineri bănuiţi de săvârşirea faptei au fost identificaţi şi depistaţi, aflându-se la sediul secţiei. Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum şi dispunerea măsurilor legale care se impun.

Trupul neînsufleţit va fi condus la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Comenteaza