Doi tineri din Cluj, arestați pentru tâlhărie. Ea a ademenit un bărbat pentru a întreține relații sexuale, iar concubinul ei l-a bătut

Doi tineri din Cluj, arestați pentru tâlhărie. Ea a ademenit un bărbat pentru a întreține relații sexuale, iar concubinul ei l-a bătut

O femeie și un bărbat, de 22 și 23 de ani, au fost arestați preventiv pentru tâlhărie în Cluj-Napoca.

Polițiștii din Cluj-Napoca au depistat, în data de 9 noiembrie, o tânără, de 22 de ani, din Cluj-Napoca, cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

“La data de 5 noiembrie, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, de 33 de ani, din județul Cluj, cu privire la faptul că la aceeași dată, în timp ce se afla la o sală de jocuri de noroc din Cluj-Napoca, ar fi cunoscut o persoană de sex feminin, cu care ar fi avut o înțelegere pentru a întreține relații intime.

Astfel, în jurul orei 01.00, în timp ce se aflau în proximitatea localului, femeia, identificată ulterior de polițiști, i-ar fi sustras suma de 700 de lei, iar în momentul în care bărbatul ar fi intenționat să o oprească, acesta a fost agresat fizic, fiind lovit în zona feței, de către o persoană necunoscută de sex masculin”, a transmis IPJ Cluj.

În baza probatoriului administrat, la data de 9 noiembrie, tânăra de 22 de ani a fost reținută pentru 24 de ore.  
În continuare au fost desfășurate activități investigativ-operative în vederea identificării și depistării tânărului acuzat pentru agresiune fizică.

Astfel, la data de 10 noiembrie, polițiștii l-au depistat pe cel bănuit de agresiune, fiind vorba de un tânăr, de 23 de ani, din Cluj-Napoca.

Magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca au dispus, vineri, 10 noiembrie, măsura arestării preventive pentru 30 de zile pe numele celor două persoane, cercetate în continuare sub aspectul infracțiunii de tâlhărie calificată. 

Comenteaza