Elena Udrea a venit la Cluj la botezul fiului unui lider local

Elena Udrea a venit la Cluj la botezul fiului unui lider local
Liderul Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, l-a botezat duminică, într-o bisericuţă veche din Parcul Etnografic, din Cluj, pe băieţelul unui lider local al PMP, la slujba de botez participând câţiva membri ai familiei şi prieteni apropiaţi ai acestuia.

Liderul PMP l-a botezat duminică pe fiul lui Adrian Gurzău, preşedintele organizaţiei locale a PMP. Elena Udrea a spus, după slujba de botez, că finul său, George, a fost foarte cuminte, însă ea nu s-a descurcat atât de bine cu îmbrăcatul şi dezbrăcatul micuţului, aşa că a ajutat-o mămica acestuia.

"Nu a plâns aproape deloc, a fost foarte interesat de ce s-a întâmplat în biserică, e foarte cuminte. Este al cincilea copil pe care l-am botezat şi mă bucur că este un băieţel, frumos, sănătos şi este vesel. Iar părinţii îmi sunt prieteni, sper să fim apropiaţi şi pe mai departe, aşa cum ne-a spus preotul în biserică, pentru a supraveghea evoluţia copilului.

Eu sunt deja obişnuită să fiu naşă, însă nu îmi iese niciodată prea bine partea cu îmbrăcatul, dezbrăcatul copilului, dar m-a ajutat tânăra mămică, care, deşi nu are experienţă, imediat s-a descurcat", a spus Elena Udrea la ieşirea din biserică.

Udrea a ajuns în Parcul Etnografic al Transilvaniei, unde l-a botezat pe fiul liderului PMP Cluj, Adrian Gurzău, cu o mică întârziere, după sosirea soţilor Gurzău şi a unei alte perechi de naşi. La sosire, Udrea a declarat că este emoţionată, dar că are încredere că finuţul său va fi cuminte şi că i-a adus, ca dar de botez, "un costumaş drăguţ în care George a fost adus la biserică".

"Am emoţii, dar l-am cunoscut pe finuţul meu aseară, (n .red., sâmbătă seară) pe George, şi este atât de cuminte, încât sunt convinsă că o să mă descurc în calitate de naşă", a spus Elena Udrea, înainte de începerea slujbei de botez.

Adrian Gurzău, liderul PMP Cluj, a declarat că a invitat-o pe Elena Udrea să îi boteze copilul "în calitate de colegă" şi că aceasta "a acceptat categoric".

Înainte de a-l boteza pe fiul lui Adrian Gurzău, Elena Udrea a participat, în aceeaşi zi, la sărbătoarea populară de la Crucea Iancului din Mărişel, judeţul Cluj, un eveniment tradiţional anual, în cadrul căruia moţii îl comemorează pe Avram Iancu.

 

Comenteaza