Elena Udrea, prima zi la masterat la Cluj. Care sunt primele impresii ale fostei "blonde de la Cotroceni" FOTO

Elena Udrea, prima zi la masterat la Cluj. Care sunt primele impresii ale fostei
Fostul ministru Elena Udrea a avut vineri primul curs la masteratul pe care-l face la Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul UBB.

 

Sunt la Cluj. Am început cursurile de masterat de la Facultatea de Teologie cu Psihologia religiei. Parcă m-am întors în timp, 20 de ani.:))) la vremea studenţiei, ceea ce evident mă face sa zambesc, astăzi de Ziua Internatională a Zâmbetului.

Atmosfera universitară sobră se completează perfect cu deschiderea profesorilor către dialog şi dezbatere, pe măsura prestigiului Universităţii clujene şi a celor ce predau aici.
Prima zi de cursuri îmi confirmă că am ales cel mai potrivit loc pentru a studia ceea ce mi-am dorit"
, a scris Elena Udrea pe pagina sa de pe o reţea de socializare.

Elena Udrea a fost declarată admisă în sesiunea de toamnă la masteratul "Consiliere pastorală şi asistenţă psihosocială" al Facultăţii de Teologie Ortodoxă. Fostul ministru a ocupat ultimul dintre cele 4 locuri fără taxă scoase la concurs, obţinând media 8,20 (9,10 la criteriul 1 şi 6,85 la criteriul 2).

Conform criteriilor de admitrere la programele masterale de la Facultatea de Teologie Ortodoxă, Elena Udrea a fost nevoită să depună, la înscriere, un proiect de cercetare pe o temă liber aleasă. Astfel, criteriile de admitere au fost: 1 - Nota acordată pe proiect - 60% şi 2 - Media examenului de licenţă - 40%. Udrea a obţinut 9,10 pe proiect şi, pentru că la licenţă avea media 6,85, a avut nota finală 8,20.

Potrivit paginii oficiale a Facultăţii de Teologie Ortodoxă din cadrul UBB Cluj, masteratul "Consiliere pastorală şi asistenţă psihosocială" este unul "interdisciplinar şi are ca scop dezvoltarea de competenţe din domeniile Teologie şi Psihologie. Acesta urmăreşte aducerea împreună a metodelor clinice de psihologie și psihoterapie seculară cu metoda şi practica teologică pastorală. În acelaşi timp, oferă o abordare holistică a psihoterapiei şi integrează terapeutica afecţiunilor psihice într-un cadru spiritual, ceea ce conferă un plus de confort pacienţilor religioşi şi o abordare duhovnicească a procesului terapeutic".

 

 

Comenteaza