EVENIMENT. Patru accidente în două zile în Cluj

EVENIMENT. Patru accidente în două zile în Cluj
Patru accidente în Cluj, dintre care trei într-o singură zi, vineri. Patru persoane au fost rănite.
Primul dintre accidente a fost înregistrat vineri la ora 11.50 în Cluj-Npaoca, pe strada Al. Sahia, când un şofer ajuns la intersecţia cu strada Nădăşel nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier care-i cerea să oprească şi a intrat în intersecţie, unde s-a izbit de o altă maşină care circula regulamentar. Şoferul acesteia din urmă a fost rănit.

O oră mai târziu, pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca, o fetiţă de 11 ani a fost rănită după ce a traversat strada în fugă, chiar dacă pe trecerea de pietoni. Aceasta a fost surprinsă şi accidentată de un şofer de 38 de ani din judeţul Suceava, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Cluj.

în aceeaşi zi, pe strada Laminoriştilor din Cîmpia Turzii, o femeie care traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată, a fost surprină şi accidentată de un şofer din Baia Mare. Accidentul a avut loc la ora 21.55, potrivit poliţiştilor.

De menţionat că sâmbătă a avut loc un alt accident de circulaţie pe strada Fabricii de Zahăr din Cluj-Napoca. Şoferul unei motociclete, care nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de maşina care rula în faţa sa, a acroşat automobilul, a pierdut controlul asupra motocicletei şi a căzut pe carosabil. Motociclistul a fost rănit.
Comenteaza