Filme de festival, proiectate gratis la Casa TIFF. Vezi programul

Filme de festival, proiectate gratis la Casa TIFF. Vezi programul
Proiecţiile de film se reiau la Casa TIFF, după închiderea ediţiei din acest an a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), cu "Love It, Or Leave It". Proiecţiile sunt gratuite.

Seria de proiecţii gratuite are loc între 15 şi 21 iunie, la Casa TIFF.  "Love It, or Leave It" - "Italia, iti place ori pleci" - este primul film care va fi oferit publicului vineri de la ora 21:30. Producţia Italia-Germania din 2011 este povestea a doi tineri afectaţi de somaj care iau decizia de a părăsi Italia. Înainte de aceasta însă, cei doi pornesc într-o călătorie de şase luni prin întreaga ţară. Filmul a rulat la ediţia din acest an a TIFF la secţiunea "Ce se întâmplă documentarule?".

O zi mai târziu, sâmbătă la ora 10, la Casa TIFF va fi proiectat filmul "The Other Chelsea: A Story from Donetsk" - "Cealaltă Chelsea - o poveste din Donetsk" - povestea unui oraş pe care cei din afara Ucrainei îl cunosc prin prisma echipei de fotbal. "Meet the Fokkens" - Gemenele Fokken este filmul care va rula duminică, tot de la ora 19. Cele două surori Martine şi Louise Fokkens sunt prostitiate, iar după 40 de ani de carieră şi-au înfiinţat proriul bordel.

Alte proiecţii, tot de la ora 19, sunt luni - "Povestea unui stilist", marţi - "Ministrul", iar miercuri de la ora 21.45 este proiectat filmul Desechos - "Faliţii". Joi la ora 19 este programat filmul "Either way" - La răscruce, film prezentat la competiţia TIFF 2012.

Etichete
Comenteaza