Flash mob în faţa Primăriei; TSD cere demisia lui Apostu FOTO / VIDEO

Flash mob în faţa Primăriei; TSD cere demisia lui Apostu FOTO / VIDEO
Protest spontan în faţa Primăriei Cluj-Napoca, în urmă cu zece minute. Mai bine de 20 de membri ai Tineretului Social Democrat (TSD) Cluj s-au adunat pe trotuarul de vizavi de instituţie cu hârtii prin care au cerut demisia primarului Sorin Apostu, aflat în arest preventiv.

Ei spun că cer demisia lui Apostu pentru că acesta se află în stare de incompatibilitate între funcţia de primar şi cea de arestat. "Considerăm că nu e suficient să-şi dea demisia din partid, ci trebuie să renunţe şi la funcţia de edil în Cluj-Napoca. Nu este incompatibil (sic-n.red.), datorită faptului că în momentul de faţă este arestat preventiv. Ne dorim o clasă politică lipsită de persoane asupra cărora planează acte de corupţie", a explicat secretarul general al TSD Cluj-Napoca, Horia Nasra.

Întrebat când va organiza un protest similar şi în faţa companiei de asigurări Uniqa, condusă în Cluj de preşedintele PSD Cluj Remus Lăpuşan, care este şi consilier local şi care conduce compania care a asigurat flota regiei locale de transport prin Aspazia Droniuc, martorul-cheie în dosare lui Apostu şi a lui Radu Bica, Nasra a răspuns "nu ştiu ce e Uniqa".

 

 

Comenteaza